ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η εταιρεία Global Web Μονοπροσωπη ΙΚΕ έχει δημιουργήσει τον δικτυακό τόπο synergeia-automoto.gr για να προσφέρει διαφημιστικές διαδικτυακές υπηρεσίες στους εγγεγραμμένους πελάτες.

Ο ιστότοπος synergeia-automoto.gr είναι ένας ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός. Δικαίωμα εγγραφής στον οδηγό έχουν όλες οι επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες καθώς και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στους τομείς των αυτοκινήτων. μοτοσυκλετών, φορτηγών οχημάτων.

Καθώς η προβολή στο Διαδίκτυο είναι απαραίτητος παράγοντας στην αναγνωρισιμότητα μιας επιχείρησης ή ενός ελεύθερου επαγγελματία σε συνδυασμό με την πλειοψηφία των ανθρώπων που αναζητούν ότι χρειάζονται μέσα από το Διαδίκτυο , ο επαγγελματικός οδηγός synergeia-automoto.gr έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες της χώρας μέσα σε έναν εύχρηστο, ευχάριστο, πρακτικό , λειτουργικό και πρωτοποριακό ιστότοπο , έτσι ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες στο ευρύ κοινό αλλά και να ικανοποιήσει τους επιχειρηματίες – ελεύθερους επαγγελματίες με το πλεονέκτημα της συνεχόμενης προβολής τους μέσα από την πιο συμφέρουσα επιλογή προώθησης και συνεπώς επέκτασης των επαγγελματικών οραμάτων και του πελατολογίου τους.
Με αυτόν τον τρόπο προσφέρεται η δυνατότητα της προβολής τους μέσα από τις σελίδες του επαγγελματικού οδηγού της περιοχής , αλλά και με την βοήθεια των Μηχανών Αναζήτησης (Google, Yahoo ) σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου που αναζητούν την επιχείρηση, το προϊόν αλλά και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, διευρύνοντας αλλά και αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό το πελατολόγιό τους.
Δικαίωμα εγγραφής στον οδηγό έχουν όλες οι επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες καθώς και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
Οι καταχωρήσεις των διαφημιζομένων ισχύουν για ορισμένο χρονικό διάστημα και παύουν μόνο όταν λήξει η συνδρομή ή στην περίπτωση που το ζητήσει ο ιδιος .
Το κόστος και η μορφή καταχώρησης καθορίζονται από το ειδικό έντυπο καταχώρησης που αποστέλλεται στον διαφημιζόμενο και ο οποίος τεκμαίρεται ότι έχει διαβάσει και αποδέχεται τους όρους του εν λόγω συμφωνητικού. Η εταιρεία υποχρεούται μετά την πληρωμή του μέλους για την εγγραφή του στο synergeia-automoto.gr να έχει δημιουργήσει την προβολή του, η οποία θα είναι πλέον εμφανής σε περίπτωση αναζήτησης από επισκέπτες.

Το περιεχόμενο της διαφημιστικής καταχώρησης δημιουργείται, ανανεώνεται ή αλλάζει από την ομάδα διαχείρισης του οδηγού ή από το ίδιο το μέλος, εφόσον το ζητήσει και του δοθούν οι κωδικοί.

Οι προβολές στον ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό panelladikos-katalogos.gr περιλαμβάνει:

1. Επωνυμία
2. Λογότυπο
3. Στοιχειά επικοινωνίας ( τηλέφωνο, κινητό, email, fax )
4. Link στην ιστοσελίδα
5. Κείμενο μέχρι 2 σελίδες Α4
6. Ψηφιακός Χάρτης ( google map )
7. Λέξεις κλειδιά
8. Εως 25 φωτογραφίες
9. Link ( facebook, Gmail, Tweeter, Youtube )

Το μέλος στην διαφημιστική του καταχώρηση μπορεί να περιλάβει κείμενα και φωτογραφίες που αφορούν στην επιχείρησή του, τα προϊόντα και υπηρεσίες που προωθεί ή εξειδικεύεται.
Το Global Web με κάθε τρόπο δεσμεύεται να παρέχει στο δικτυακό τόπο synergeia-automoto.gr όλες τις πληροφορίες που αφορούν την καταχώρηση / διαφήμιση των μελών και οι οποίες έχουν εγγράφως συμφωνηθεί και κοινοποιηθεί στην εταιρία.

Οι συνδρομές είναι Ετήσιες, Διετές, Τριετές και Μόνιμες .

Ο Επαγγελματικός Οδηγός synergeia-automoto.gr προσφέρει στον χρήστη του διαδικτύου την δυνατότητα να αναζητήσει από την βάση δεδομένων του, μια επιχείρηση ή έναν επαγγελματία φυσικό πρόσωπο, ή οποιοδήποτε νομικό πρόσωπο (εταιρείες κλπ) χρησιμοποιώντας ως λέξεις κλειδιά την επωνυμία , ο διακριτικός τίτλος, και τα στοιχεια επικοινωνίας ( τηλέφωνο, κινητό ) της επιχείρησης .

Δίνουμε επίσης τη δυνατότητα δοκιμαστικής καταχώρησης. Μπορούμε να καταχωρήσουμε κάποια επιχείρηση ή κάποιον επαγγαλματία δωρεάν για ένα μικρό χρονικό διαστήμα για να δοκιμάσει τις υπηρεσίες μας. Όποιος ενδιαφέρεται για δοκιμαστική καταχώρηση μπορεί να μας στείλει τα στοιχεια του στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μετά αν το επιθυμεί μπορει να κάνει την εγγραφή. Αλλιώς κατεβάζουμε την δοκιμαστική προβολή .

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Η διαχείριση, επεξεργασία και προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών των υπηρεσιών της Global Web υπόκειται στους όρους του παρόντος άρθρου καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει ερμηνευθεί με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Αρχής Προστασίας Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επίσης Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και Ν.3471/2006 για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ως ισχύει σήμερα.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ
Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα σύμβαση αρμόδια ορίζονται τα καθ' ύλην δικαστήρια Πειραιάς.


Εκτύπωση  

Publish modules to the "offcanvs" position.